Βιομηχανικός Αποστακτήρας Κλασματικής Απόσταξης 1.000 lt

Αποστακτήρας: βιομηχανικός χάλκινος σφυρήλατος ή ίνοξ


Ψυγείο: με κάθετα χάλκινα ή ίνοξ σωληνάκια ή σπείρα, σταθερός γραδομετρητής


 Θέρμανση: ΄προπάνιο , πετρέλαιο 


 Προαιρετικά: Φλόγιστρο, θερμανση ατμού ,ανάδευση  γραδόμετρο, βουρτσάκι καθαρισμού, σφαιροειδής μορφής ο πάτος ή ίσιος, διαιρούμενο ψυγείο, τόξο υγροποίησης αλκοόλης  για επαναβρασμού αποστάγματος στο κυρίως άμβυκα.


Βίντεο Αποστακτηρίων ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΟΛΟΣ Βίντεο Αποστακτήρας ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ ΖΙΤΣΑ


Availability: Αμεσα διαθέσιμο

0,00 €

ΟΜ

Ολοκληρωμένη Μελέτη

SN

Σειριακός Αριθμός

CE

Πιστοποίηση Συμμόρφωσης


Οι αποστακτήρες τσίπουρου, οι αποστακτήρες ούζου, οι αποστακτήρες ρακής, η θέρμανση αποστακτήρων, οι δεξαμενές, τα τυροκομικά – γαλακτοκομικά και οι κατασκευές κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε λίτρα επιθυμείται και πάντα με γνώμονα την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ και με όλα τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης.Περιγραφή Προϊόντος

Λεπτομέρειες

Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Βιομηχανικού Αποστακτήρα Κλασματικής Απόσταξης 1.000 lt πολλαπλού βρασμού με καυστήρα πετρελαιου-προπανίου Κατασκευή απο ειδικό χαλκό τροφίμων που του απαγορεύει το γάνωμα. Κατασκευή με πάτο ίσιο ή οβάλ και πόρτα αδειάσματος χειροκίνητη ή με αυτοματισμό . Πλατό όσα χρειαστεί με φινιστρίνια, συστήματα καθαρισμού με μπρούτζινα στεφάνια και φλάντζες . Ακολουθεί το τόξο και το ψυγείο χάλκινης κατασκευής ή ίνοξ με εισαγωγή και εξαγωγή του νερού για παγωμένο τσίπουρο-ρακί. Η θερμανσή του γίνεται , πετρέλαιο, προπάνιο , πυρινάκι, κουκούτσια , τσόφλια ή πέλλετ απο φούρνους κατασκευής μας.  Περιλαμβάνει μοτέρ ανάδευσης για γρηγορότερη κάυση και προστασια του πάτου του καζανιού.απο τυχόν κόλληση του υλικού Όλα μας τα προιόντα κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε λίτρα επιθυμείται και πάντα με γνώμονα την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ και με όλα τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης.

Για κάθε κατασκευή δίνονται οδηγίες χρήσης, εγγύσηση καλής λειτουργίας και πιστοποίηση    ce

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χωρητικότητα Όχι