Βιομηχανικός Αποστακτηρας 1.000 lt σε ξεχωριστό δοχείο βρασμού

Καζάνι: χάλκινο σφυρήλατο ή ίνοξ Ψυγείο: με κάθετα χάλκινα ή ίνοξ σωληνάκια ή σπείρα, σταθερός γραδομετρητής Χρήση: επαγγελματική Θέρμανση: ατμό Προαιρετικά: Εστία θέρμανσης Ατμού, Νερού ή Λαδιού , γραδόμετρο επαγγελματικο , βουρτσάκι καθαρισμού, σφαιροειδής μορφής ο πάτος ή ίσιος, διαιρούμενο ψυγείο, τόξο υγροποίησης αλκοόλης για επαναβρασμού αποστάγματος στο κυρίως άμβυκα, ανάδευση.


Βίντεο εγκατάστασης KORCA 2000 ALBANIA


Βίντεο Αποστακτήρας με Ανάδευση


Availability: Αμεσα διαθέσιμο

0,00 €

ΟΜ

Ολοκληρωμένη Μελέτη

SN

Σειριακός Αριθμός

CE

Πιστοποίηση Συμμόρφωσης


Οι αποστακτήρες τσίπουρου, οι αποστακτήρες ούζου, οι αποστακτήρες ρακής, η θέρμανση αποστακτήρων, οι δεξαμενές, τα τυροκομικά – γαλακτοκομικά και οι κατασκευές κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε λίτρα επιθυμείται και πάντα με γνώμονα την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ και με όλα τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης.Περιγραφή Προϊόντος

Λεπτομέρειες

Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Βιομηχανικού Αποστακτήρα Κλασματικής Απόσταξης σε ΞΕΧΩΡΟ ΔΟΧΕΙΟ  1.000 lt πολλαπλού βρασμού με καυστήρα πετρελαιου-προπανίου  ή σε διπλότοιχο με λάδι - νερό. Κατασκευή απο ειδικό χαλκό τροφίμων που του απαγορεύει το γάνωμα, με πάτο ίσιο ή οβάλ και πόρτα αδειάσματος χειροκίνητη ή με αυτοματισμό . Παραδοσιακή καμπάνα και Πλατό σε Ξέχωρο Δοχείο  όσα σε αριθμό  χρειαστεί, με φινιστρίνια, συστήματα καθαρισμού με μπρούτζινα στεφάνια και φλάντζες . Ακολουθεί το  ψυγείο χάλκινης κατασκευής ή ίνοξ με εισαγωγή και εξαγωγή του νερού για παγωμένο τσίπουρο-ρακί. Η θερμανσή του γίνεται με πετρέλαιο, προπάνιο , πυρινάκι, κουκούτσια , τσόφλια , πέλλετ,διπλότοιχο σε λάδι ή νερό  απο εστίες κατασκευής μας.  Περιλαμβάνει μοτέρ ανάδευσης για γρηγορότερη κάυση και προστασια του πάτου του καζανιού.απο τυχόν κόλληση του υλικού Όλα μας τα προιόντα κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε λίτρα επιθυμείται και πάντα με γνώμονα την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ και με όλα τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης.

Για κάθε κατασκευή δίνονται οδηγίες χρήσης, εγγύσηση καλής λειτουργίας και πιστοποίηση    ce

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χωρητικότητα Όχι